Stručni nadzor 

Nudimo uslugu stručnog nadzora nad izvedbom sustava tehničke zaštite i sustava za dojavu požara, kako bi osigurali da implementirani sigurnosni sustavi budu u skladu s najvišim standardima i specifikacijama i usklađeni sa zahtjevima investitora. Naš tim stručnjaka prati izvođenje projekta, provjerava usklađenost s tehničkim zahtjevima te osigurava da svi aspekti sustava budu ispravno instalirani i funkcionalni.

Stručni nadzor obuhvaća uslugu od uvođenja izvođača u posao, kontrole cijene, izvedbe, kvantitete i kvalitete radova, sudjelovanje u primopredaji, financijskom obračunu i tehničkom pregledu objekta. Naši stručnjaci prate napredak projekta, redovito izvješćuju naručitelja o stanju izvedenih radova te identificiraju potencijalne probleme i rješavaju ih kako bi osigurali da sigurnosni sustavi budu učinkoviti i pouzdani.

Kroz transparentno izvještavanje i redovite koordinacije na gradilištu, osiguravamo da su svi aspekti izvođenja sustava u skladu s relevantnim zakonima i propisima. Naš cilj je osigurati da vaši sigurnosni sustavi budu usklađeni s projektnom dokumentacijom i najnovijim zahtjevima i standardima industrije.