Projektna dokumentacija

Izrađujemo različite vrste projektne dokumentacije u području tehničke zaštite i dojave požara. To obuhvaća cijeli niz različitih sustava koje integriramo u jedinstvenu cjelinu i na taj način stvaramo uštede za investitore. Pri tome dokumentaciju izrađujemo sukladno Zakonu o privatnoj zaštiti, Zakonu o prostornom uređenju, Zakonu o gradnji i Pravilniku o uvjetima i načinu provedbe tehničke zaštite, te nizom drugih važećih hrvatskih zakona i međunarodnih normi.

Projektnom dokumentacijom obuhvaćamo, ali nismo ograničeni samo na sustave tehničke zaštite: video nadzor, kontrolu prolaza, biometrijske sustave, zaštitu perimetra, protuprovalne sustave, parking sustave, mehaničku zaštitu, cestovne rampe, razne vrste sigurnosnih barijera, sustave za protu-diverzijsku zaštitu, sustave za sigurnosnu kontrolu i pregled osoba, prtljage i tereta … projektiranje nadzorno-operativnih centara i izradu standardno operativnih i eskalacijskih procedura postupanja, sustave za dojavu požara, evakuacijsko ozvučenje, te srodna tehnološka rješenja koja omogućavaju potpunu integraciju i koordinaciju kako bi se osigurala potpuna sigurnost i funkcionalnost objekta.

Naš pristup integrira različite sustave u jedinstvenu cjelinu, osiguravajući optimalnu učinkovitost i značajne uštede za investitore. Kroz godine prakse, usavršili smo metode i pristupe koji osiguravaju preciznost, kvalitetu i inovaciju u svakom segmentu našeg rada. Naša posvećenost detaljima i stalna težnja za usklađivanjem s najnovijim standardima čini nas vodećim stručnjacima u ovoj domeni.