Naš tim

Naša snaga leži u multidisciplinarnom timu priznatih stručnjaka sa iskustvom stečenim na brojnim projektima sigurnosti na kompleksnim sustavima. Prospectus tim se sastoji od licenciranih sigurnosnih stručnjaka, konzultanata, iskusnih ovlaštenih projektanta, inženjera elektrotehnike i građevine te IT stručnjaka za mrežne tehnologije koji mogu pružiti najbolju uslugu konzaltinga, projektiranja i stručnog nadzora nad izvedbom sustava tehničke zaštite i sustava za dojavu požara.

Kada je potrebno, surađujemo s vanjskim stručnjacima i firmama, formirajući specijalizirane timove, kako bismo našim klijentima pružili tehnološki napredna i optimalna sigurnosna rješenja.

Pri radu na projektima koristimo se najboljim principima upravljanja projektima, kao i najboljim alatima za postizanje najviših standarda. U projektiranju koristimo najsuvremenije specijalizirane CAD alate te su naši djelatnici obučeni za 3D projektiranje uz Autodesk Revit programe.

Otvoreni smo za nova tehnološka rješenja te snažno podupiremo suradnju kroz BIM (Building Information modeling) proces od ideje do implementacije i upravljanja kako bi se povećala učinkovitost projekta, implementacije i kasnijeg upravljanja i održavanja objekata. Značajke koje nas karakteriziraju su mješavina poduzetničkog duha, profesionalnosti i stručnosti.